Har et spørsmål?Ring oss:+8618910611828

Installasjonsmetode for gulvfliser for bilvask

GARASJE BILVASK SLÅSENDE GULVFLIS

Noen ganger, når vi passerer bilvaskebutikker, blir vi ofte tiltrukket av bakken som skjøter.Denne typen bakkeskjøtegitterdesign er enkel og vakker, og fargen er ren og gjennomsiktig.Den kan legges direkte uten å grave spor.Hvordan er dette jordskjøtegitteret installert?

Interlocking bilvask gulvfliser

• Leggeplan 1: Vifteformet leggeplan

1. Plasser det første stykket langs hjørnet av veggen, med de flate flatene på begge sider vendt mot veggen, og de sirkulære låsespennene på begge sider vendt utover for enkel tilkobling av det nedre gitteret.

2. Hold de sirkulære låsespennene på begge sider vendt utover og forleng dem nedover til høyre, spre dem utover i et vifteformet mønster.

3. Fortsett å legge i henhold til tegningene til hele verkstedet er ferdig.Hvis du møter hindringer eller vegger, plasser dem midlertidig.Etter at hele leggingen er fullført, bestemmer du skjæreplanen.

c

Leggeplan 2: Stripeleggingsplan

1. Plasser det første stykket langs hjørnet av veggen, med de flate flatene på begge sider vendt mot veggen, og de sirkulære låsespennene på begge sider vendt utover for enkel tilkobling av det nedre gitteret.

2. Hold de sirkulære låsespennene på begge sider vendt utover, forleng og legg dem til høyre på en lineær måte.

3. Fortsett å legge i henhold til tegningene, og etter at første rad er fullført, fortsett til neste rad.Hvis du møter hindringer eller vegger, plasser dem midlertidig.Etter at hele leggingen er fullført, bestemmer du skjæreplanen.

d

• Leggeplan tre: Legg fra døråpningen til innsiden

1. Plasser det første stykket langs dørens sidevegg, med de to sidene vendt mot veggen og døren.Bruk en hunnkantlist for først å feste produktet, og de sirkulære låsespennene på begge sider vender mot innsiden av verkstedet, slik at produktene under kan festes.

2. Fortsett å legge i henhold til tegningene på ovenstående måte.Etter at den første raden er lagt, fortsett til neste rad.Hvis du møter hindringer eller vegger, plasser dem midlertidig.Etter at hele leggingen er fullført, bestemmer du skjæreplanen.

e

Skjøtegitter er et multifunksjonelt produkt med et bredt spekter av bruksområder, som:

1. Bilvask, bildetaljering av gulvdekor og drenering
2. Gulvlegging av bilskjønnhetsverksted
3. Gulvdekorasjon og legging i bilfilmpåføringsverkstedet
4. Visning av bilforhandlermodell
5. Garasjegulv dekorasjon
6. Hjemmebalkonger, terrasser, bad, svømmebassenger, offentlige steder, badesentre
7. Utstillingsbodkonstruksjon og grunnlegging


Innleggstid: Jan-22-2024