Har et spørsmål?Ring oss:+8618910611828

Er det bedre å installere PVC-plategulv eller modulære sammenlåsende gulvfliser for utendørs badmintonbaner?

stred (1)

Utendørs idrettsbaner eller badmintonbaner er vanlige utendørs fritidsplasser, og vi ser ofte sementgulv, plastgulv, silikon PU-gulv, PVC-gulv, marmorgulv osv. I dag vil Chayo-redaktøren snakke om modulære sammenflettede gulvfliser.Hvorfor ermodulære sammenlåsende gulvfliserbedre enn PVC-plategulv?

stred (2)

Demodulære sammenlåsende gulvfliserav badmintonbaner har flere fordeler enn PVC-gulv, som kan sammenlignes fra følgende fire aspekter:

1. PVC-plategulv er fast og kan ikke demonteres etter installasjon, noe som ikke er like praktisk som å montere og demontere gulvbelegg.Den modulære sammenlåsende gulvflisen bruker ikke lim for installasjon.Så lenge den blir truffet av en hammer, kan spennen kobles sammen og monteres fritt.Operasjonen er enkel, konstruksjonen er praktisk, konstruksjonssyklusen er kort, og den kan demonteres flere ganger.Utendørsrengjøring krever kun vannvask, mens innendørsrengjøring med mopp er bra, med lave vedlikeholdskostnader.

2. PVC-plategulv har en enkelt farge og kan ikke matches tilfeldig, noe som lett kan forårsake visuell tretthet.Dessuten er den utsatt for vannakkumulering etter regn og kan ikke brukes hele dagen.Du kan fritt matche gulvfargen og tilpasse designet i henhold til det generelle miljøet.Overflateteksturen, fargen og spesifikasjonene er også mange, og du kan fritt matche etter dine preferanser.Mønsteret kan også endres på et senere tidspunkt, noe som er veldig praktisk.

3. PVC-plategulv er ikke miljøvennlig, spesielt om sommeren når det utsettes for sollys, kan det være luktfordampning.Materialet til den modulære sammenlåsende gulvflisen er modifisert høystyrke PP, som er giftfri, luktfri og støtdempende.Den oppnår effektivt vertikal støtdemping og energiretur, sidedemping, antiskli og forhindrer sportsskader.Det gir den beste beskyttelsen for idrettsutøvernes knær, ankler, rygg og livmorhalsledd.Reduser belastningen på idrettsutøvernes ledd og unngå utilsiktede støtskader.

4. PVC-plategulv absorberer varme og er utsatt for å skli når det er vått.Overflaten på den modulære sammenlåsende gulvflisen har gjennomgått spesiell behandling, som er ikke-absorberende, ikke-reflekterende og ikke irriterende under sterkt utendørs lys.Den absorberer ikke varme eller lagrer varme, noe som bedre kan beskytte øynene til idrettsutøvere og forhindre tretthet.Lav varmerefleksjon, ingen svetteabsorpsjon, ingen fuktighet og ingen gjenværende lukt.

I henhold til synspunktet ovenfor er fordelene ved å legge modulære sammenlåsende gulvfliser på badmintonbaner klare med et øyeblikk.modulære sammenlåsende gulvfliser kan også installeres på basketballbaner, tennisbaner, volleyballbaner, badmintonbaner, bordtennisbaner, innendørs fotballbaner, håndballbaner, treningssentre, barnehager, underholdningsplasser, parker, aktivitetssteder for eldre, etc., og kan kun brukes ved å jevne ut sement- eller asfaltgrunnen.


Innleggstid: 22. august 2023